| Nieuw | Slimpie waterijsjes

06:00


Nu het weer mooier weer aan het worden is merk je om je heen dat er ook heel veel ijs weer word gegeten. Ook waterijsjes worden er veel gegeten maar al zijn ze misschien gezonder dan een Magnum ook deze ijsjes zijn niet altijd helemaal goed voor kinderen. Slimpie bedenkt en verkoopt suikervrije smaaksensaties. Alle Slimpie producten bevatten 0% suiker, geen tot weinig calorieën en zijn vrij van gluten en lactose. Op deze manier kun je jouw kind of jezelf verantwoord laten genieten.

Twee weken terug kwam ik de Slimpie waterijsjes tegen en daarbij was ik eigenlijk direct verkocht. Ik ben wel al bekend met de limonade siroop van Slimpie die heerlijk smaakt maar de ijsjes nog niet. Deze ijsjes zijn simpel en voor ieder huishouden geschikt want ze nemen weinig tot geen ruimte in beslag en zijn in no-time bevroren. Een vloeibaar zakje word in een mum van tijd omgetoverd tot een lekker verkoelend waterijsje. Elk ijsje bevat slechts 6 calorieën met alleen maar natuurlijk kleurstoffen.

De Slimpie waterijsjes zijn te verkrijgen in vier smaken:

- Sinaasappel
- Aardbei
- Citroen
- Cola

In elke verpakking zit maar liefst 10 waterijsjes dus ik ga er vanuit dat er minimaal 2 van elke smaak in de doos zitten en de andere twee zullen een verrassing zijn.

Ingrediënten:

Water, dextrine, citroenzuur, concentraat ( wortel, appel, saffloer, citroen ), kleurstof E150D, zoetstoffen ( natriumcyclamaat, sucralose, sacharine ), aroma's.

Verkrijgbaar bij de supermarkt bij jou in de buurt. Deze waterijsjes liggen in het schap waar ook de waterflesjes verkrijgbaar zijn en anders vraag het even aan de medewerker in de winkel.

Liefs Chantal

You Might Also Like

0 reacties