Het gemak van.....Boodschappen laten bezorgen!!

06:00

Vandaag weer een nieuw item hier op zussenbloggenover, namelijk het gemak van.....

We hebben al een eerder blogjes gewijt aan onze boodschappen. hoe dan wij onze boodschappen onder ander. Vandaag wil ik jullie het gemak van het bezorgen van je boodschappen toe lichten.

Sinds twee weken laat ik mijn boodschappen weer bezorgen door de Albert Heijn, dit vind ik echt weer ideaal. Ze bezorgen het op het door jouw gekozen tijdstip, krijgt een sms in welke tijdbestek ze komen en als ze "te laat" komen krijg je weer een sms. De boodschappen komen netjes bij je in de keuken te staan en je rekent veilig af met de pin. 

De boodschappen komen in kratten en de koelkast spullen in een aparte zak verder komen de gekoelde spullen altijd uit een koelkrat en worden ze pas eruit gehaald bij jouw in je keuken. Dit ook met de diepvries.

De bon is ook overzichtelijk en netjes, verder is de service erg goed. Laatst was iets over de datum en na 1 telefoontje was het geregeld. Bij de volgende bestelling werd dit bedrag eraf gehaald(hier koos ik zelf voor). Dit was bij de volgende boodschappen ook gedaan. Verder krijg je bij je bestelling ook de moestuintjes geleverd en bij een online bestelling krijg je zelf wat extra per bepaald bedrag.

1 nadeel is wel dat je voor 70 euro moet bestellen voor dat ze het bezorgen, wat wij dan doen is samen met mijn moeder bestellen op 1 account en dan bij elkaar laten bezorgen en daar dan ophalen. Dit werkt voor ons prima.

Ook betaal je voor bezorgen, dit per tijd periode een ander bedrag. Dit staat duidelijk op de site vermeld, maar vaak heb je mooie aanbieding die je kan bestellen in ruilen voor gratis bezorgen.

De kratten daar betaal je eenmalig borg voor, dit vind ik heel begrijpelijk.

Ook kan je lege flessen etc. inleveren tijdens het bezorgen. Wat ik erg netjes vind is dat tijdens het pinnen de bezorger zich opdraait.


 Kian vind het ook erg leuke en help meteen even mee de boodschappen op te ruimen.

Ik vind het ideaal en ben tevreden over de service de Albert Heijn.

Hoe doen jij je boodschappen? lijkt het je wat boodschappen doen?

xxx
Amandawij krijgen hier niet voor betaald dit is onze eigen mening.

You Might Also Like

2 reacties

 1. Het lijkt me heel fijn en makkelijk maar ik ga liever zelf naar de winkel :)! Voor 70€ boodschappen doen doe ik eigenlijk nooit en daarnaast vind ik het ook wel leuk om lekker rond te struinen op zoek naar koopjes haha!

  Liefs Rosie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De winkel is altijd leuk, maar dat bezorgen is ook erg handig..groetjes Amanda en Chantal

   Verwijderen