De eerste week Cambridge Weightplan zit erop!

06:00

Zoals jullie van de week hebben kunnen lezen is Amanda overgestapt naar Weightwatchers maar zelf ga ik door met Cambridge Weightplan. Ik wil namelijk 40 kilo kwijt raken en dat gaat gewoon te lang duren met Weightwatchers en ik ben dan bang snel me motivatie kwijt te raken. Daarom is Cambridge Weightplan het perfect afval programma op dit moment. Oké helemaal perfect is het natuurlijk niet want je mag er niet bij eten maar dat is misschien ook wel het beste. Al die verleidingen zorgen ervoor dat er alleen maar kilo's bij komen en daar ben ik klaar mee.

De eerste week is een feit en wat was de vierde dag zwaar zeg maar dat is over het algemeen bekend. Meestal is het de derde dag maar bij mij dag 4 en toen heb ik lekker liggen mokken op de bank. Jasper heeft het weer zwaar gehad maar allemaal voor een goed doel toch?

Woensdagavond ging ik op de weegschaal staan en mijn consulente zei dat ik het slecht had gedaan. Ik schrok ervan want voor mijn gevoel was het juist goed gegaan. Hij keek alleen naar me gewicht voor de feestdagen en dat woog ik die week er voor zeker niet meer. Néé er was maar liefst 4 kilo af. Ik vind het wel geinig dat ik steeds in de eerste week een rond getal afval maar het begin is er weer. Het blijft gek dat je na drie dagen eigenlijk helemaal geen honger meer heb en je gewoon in de goede vibe terecht bent gekomen. Ik kijk met heel veel plezier al naar het volgende weegmoment en zal jullie zeker op de hoogte houden.

Volgende week dinsdagmiddag mag ik er weer op staan en ik ben nu alweer benieuwd!

Liefs Chantal

You Might Also Like

0 reacties