Dagje weg met het gezin

10:52

Afgelopen zondag gingen we met zijn drietjes gezellig naar het bos. Na wat na zoek werk op internet vonden we het Groendendaalse bos in heemstede.


Dus op zondag ochtend vertrokken we naar het bos. Alles de auto in en rijden maar.
Eenmaal bij het bos aangekomen liepen we zo de kinderboerderij in. Dit zit naast het bos en is erg leuk om je bos wandeling mee te beginnen en te eindigen. Ook zit er een speeltuin naast speeltuingroenendaal 

Het was voor ons maar 30 minuten rijden en parkeren is gratis.
Na dat we hadden geparkeerd, wagen uitgestald, kian ingepakt hadden...Konden we wandelen eerst liepen we even te zoeken welke route we gingen lopen. Wij kozen om te starten bij de rode route(er is ook een gele route).

We hebben heerlijk door het bos gelopen, met de wagen ging het prima. De paden waren goed te doen en ruim. Kian genoot ook en we hoorde regelmatig het gebrabbel uit de wagen komen.
Dit was ook onze eerste boswandeling als gezin, het was erg leuk.

Tijdens het wandelen hebben we een tijdje nog de rode route gevolgd, maar al snel liepen we onze eigen weg. Na bijna een uur gewandeld te hebben waren we wel klaar en Kian was moe, maar ging niet slapen was allemaal zo interessant.
Rond 11 uur zaten we in de auto weer en toen besloten we om nog even richting Haarlem centrum te gaan, dit was 10 minuten rijden.
Een maal in het centrum ging alles pas open rond 12(zondag). Dus hebben we eerst even gewandeld door de winkelstraat. Daar gingen we alvast windowshoppen doen en kijken waar we even langs zouden gaan.

Rond de klok van 12 was het eerst nog even tijd voor een broodje, we besloten naar bagelsbeans te gaan. Dit is sinds kort mijn favoriete lunchtentje geworden. En mijn vriend was daar nog nooit geweest dus gingen we daar zitten. Kian eet heel goed al mee met de pot. Dus voor kian koos ik voor een bagel met jam(hij vond het heerlijk) en een banaansapje(deze heb ik over gegooid in een tuitbeker). Piet koos voor de BLT bagel en ik voor mijn heerlijke bagel rookkippetje, we namen beide een kop koffie.

Daarna gingen we gezellig winkelen, in een van de steegjes kwamen we pepernotenfabriek.nl tegen. We gingen voor wat heerlijke pepernoten en een taaitaai pop voor mijn opa. Erg leuk en veel smaken hadden ze en ook originele smaken.

Verder heb ik nog wat shirtjes gekocht van de Zara voor Kian(kon het niet laten).
Ook hebben ze in Haarlem een budget foodmarkt, en hier hebben we ook een bezoekje aan gebracht.

Het was een fijne dag even met zijn drietjes, voorlopig zijn we druk met de gehele familie en gaan we leuke weken tegemoet met zijn allen.


 Gaan jullie wel eens naar het bos? zoja kon je dit bos al?

xx
Amanda

You Might Also Like

0 reacties