Dierendag

06:00

bron afb.


Ja het is vandaag dierendag en daarom ga ik eens praten over de dieren die wij in huis vroeger hebben gehad.

We hebben vroeger best dieren gehad in huis, alleen de laatste jaren niet meer.

We hebben een hamster gehad, maar helaas bleek Chantal allergisch te zijn en ging de hamster weg. Veel weet ik hier niet meer van omdat ik ook nog klein was. Ik weet alleen nog een rode kooi en veel van die speelbuizen hadden we.

Ook hebben we een keer per ongeluk een rat gehad, ja je leest het goed per ongeluk. Mijn ouders kochten een hamster en na een tijdje kreeg de "hamster"een lange staart en rode ogen...Dit was een foutje van de dierenwinkel. Maar wat ik nog kan herinneren was dat de rat ontsnapte en mijn vader hem wou vangen. Toen werd mijn vader gebeten.

Hierna hebben we 3 vissen gehad(Patrick(is mijn neefs naam),amanda en Chantal) ja je leest het goed ze waren vernoemd...Nou deze hebben het ook niet lang volgehouden..Ze gingen al snel dood.

Daarna namen we nog een keer huisdieren en deze hebben we best lang gehad, Agapornissen hebben we gehad een jongen en een meisje(stelletje). Deze waren altijd samen en deden zoals Chantal altijd zei de titanic na(ik hoef niet uit te leggen wat ze toen deden). En 1 keer hebben we eitjes gehad, maar 1 was vol en die viel een keer op de grond toen het vrouwtje in paniek was. De rest van leeg.

Na enige tijd lag een van de twee op de grond en was dus dood. De andere is naar een kennis gegaan die er meer had. Deze beestjes leven het liefst met 2 of meer.

Bij onze oma's waren er altijd honden.

Zou ik huisdieren willen?
Nee misschien later, maar ik hou niet van katten en honden(katten ben ik bang voor en vriendlief is niet gek op honden) wie weet in de toekomst..

Hebben jullie huisdieren? of vroeger thuis gehad?

xx
Amanda


You Might Also Like

0 reacties