Het afvallen oppakken na een vakantie

06:00


DRAMA! Dat is het woord wat ik er als eerste uit wil schreeuwen. Ik ben inmiddels nu een week terug van vakantie en daarvoor had ik grote praatjes dat ik het direct zou oppakken nou néé hoor. Voor de gene die het nog niet weten ik volg het Cambridge Weightplan 500 dieet waarbij je drie maaltijdvervangers op een dag eet. Tijdens mijn vakantie heb ik wel netjes elke ochtend één reep in genomen maar dat was ook echt alles want ik had even zin een weekje zonder verplichtingen. Nou dit heb ik geweten op de weegschaal..

Er zit momenteel ruim 7 kilo aan want ik ben de week daarna nog lekker gaan genieten. Gebakje tijdens mijn verjaardag, nog even eten bestellen en doe dat opgemaakte koekje ook maar lekker. Ik stop het er allemaal in maar het kan me nu even niks schelen dacht ik. Néé in mijn achterhoofd weet ik dat ik het gewoon weer even streng moet oppakken maar het lukt me gewoon nog niet zo goed. Momenteel ben ik wel weer drie dagen goed op de rit waarbij ik mijn producten in neem en misschien soms vals speel met een stukje kip of een chipje.

Wat ik het lastigste vind momenteel is het water drinken want drie liter is voor mij nu echt een beetje teveel. Met een beetje mazzel red ik net aan 2 liter water en dat is het gewoon net niet. Mijn lichaam heeft die 3 liter water gewoon nodig om weer op gang te komen en de kilo's zullen er dan ook wat beter af gaan maar makkelijker gezegd dan gedaan. Het is dus heel fijn zo'n weekje vakantie maar om daarna het afvallen weer op te pakken is gewoon DRAMA! Ik weet dat ik het kan maar misschien moet ik gewoon even voor mezelf overstappen naar de Cambridge Weightplan 800 waarbij ik in de avond mag eten want het is nu even een beetje pittig. Toch heb ik dan weer in mijn achterhoofd dat ik wel snel van mijn kilo's af wil en dit dan langzamer gaat.

Waar ga ik voor? Even pittig en doorbijten of lekker genieten en iets langzamer afvallen. Ik vind deze keuze momenteel heel lastig maar ik heb voor mezelf een doel dat ik volgende week donderdag het antwoord weet. Ik kan het dan met mijn coach gaan overleggen en overstappen of niet. Mijn vakantie kilo's moeten er gewoon eerst weer af en daarna met een stijgende lijn onder die 100!

Liefs Chantal

You Might Also Like

0 reacties