Cadeautips voor Moederdag

06:00


Volgende week zondag 10 mei is het alweer Moederdag maar heb jij al een leuk cadeau voor je moeder bedacht? Mijn zus en ik zitten ook nog even diep na te denken omdat we eigenlijk een High Tea zouden geven maarja wij zijn nu bezig met Cambridge Weightplan 500 dus niet helemaal geschikt. Toch is een High Tea een super leuk cadeau en dat zag je vorig jaar ook want velen moeders kregen dat cadeau. Ik ben toch nog wat rond gaan snuffelen voor andere moederdag cadeau's en deel deze vandaag met jullie.



Lekker, origineel en bijzonder, met een leuke foto of tekst in hartvorm. Verwen je moeder voor Moederdag met een lief én lekker smulcadeau! Plaats je liefste foto en tekst op dit heerlijke chocolade moederdaghart! Jouw ontwerp wordt met volledig eetbare inkt geprint op een puur, melk of wit chocolade hart. Deze chocoharten vallen bij iedere moeder gegarandeerd in de smaak. Het lekkerste Moederdag cadeau!




Maak een origineel cadeau voor iemand die van winkelen houdt! Geef deze unieke shoppingbag met jouw mooiste foto en tekst. Met deze tas wordt winkelen nog leuker, maar hij is bijvoorbeeld ook heel handig voor op vakantie of naar het strand. Val op met deze prachtige shopping bag! 



Op zoek naar een leuk cadeau voor de chefkok? Een set ovenwanten met eigen foto of tekst! Verbrand nooit meer je handen met deze set unieke ovenwanten. Personaliseer ook een keukenschort en een koksmuts en je hebt een complete set voor in de keuken! 

Heb jij al een leuk cadeau kunnen scoren voor je moeder of ben je ook nog druk op zoek?

Liefs Chantal

You Might Also Like

0 reacties