Serie tip - The Walking Dead

06:00


Vandaag wil ik jullie even mee nemen in de wereld van The Walking Dead. Een paar weken geleden zijn wij begonnen met Season 1 en inmiddels zitten we bij Season 4. Ja je kunt wel zeggen dat ik er echt helemaal in zit en aflevering naar aflevering kijk samen met Jasper. Ik ben absoluut geen liefhebber van enge series maar deze ondanks de zombies heeft mij helemaal te pakken. Je moet het even een kans geven en wie weet is het ook wat voor jou, ik denk van wel!

Dit is wat er op Wikipedia te vinden is over The Walking Dead:

The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die trachten te overleven in een wereld vol zombies. De reeks is gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard bedachte gelijknamige strip en werd ontwikkeld door televisie door Frank Darabont. Het verhaal speelt zich af in en om Atlanta (Georgia)

Een kleine greep uit The Walking Dead:

Één van de hoofdrolspelers Rick ligt in een coma en zodra hij uit zijn coma komt ontdekt hij dat de wereld grotendeels uit zombies bestaat. Zo snel als hij kan zoekt hij zijn vrouw en zoon maar helaas die zijn niet meer in de stad. Zijn missie is om hun te vinden maar dat gaat niet zomaar want er lopen overal zombies waardoor je niet gebeten wilt worden want dan word jij ook één van hun. Onderweg komt Rick een groep overlevers tegen en daar trekt hij mee op en wat blijkt zijn vrouw en zoon bleken op hun kant te verblijven.

Met de gehele groep proberen ze te overleven maar helaas worden zij aangevallen door de zombies ( walkers ) en verliezen zij een aantal maar juist dat motiveert hun om door te gaan. Ze proberen op heel veel plekken een veilig thuis te maken maar helaas overal lopen walkers. Op een gegeven moment komen zij bij een huis terecht bij een hele leuke familie waar ze een hele poos verblijven. Helaas ook hier komen de walkers dus de overlevingstocht gaat verder..

Hoeveel seizoenen zijn er?

Inmiddels is het vijfde seizoen bezig in Nederland maar gelukkig komt er ook een zesde seizoen. Dit is momenteel een serie die je wilt blijven volgen en je hoopt op een gegeven moment dat alles goed komt maar dat moeten we gaan meemaken.

Liefs Chantal

You Might Also Like

0 reacties