Persoonlijk #4 Onzekerheden...

14:01

Vandaag weer een persoonlijk verhaal, ik ga het hebben over mijn onzekerheden..

Iedereen heeft wel last van onzekerheden. Ik heb in de verschillende "rollen" van mijn leventje verschillende soorten onzekerheden.
Ik ben al vanaf jongs af aan al een onzeker meisje en merk nog steeds dat dit dagelijks mij volgt. Vandaag ga ik het met jullie dus hebben over onzekerheden.

Laat ik beginnen met;

Onzekerheden in mijn rol als partner


Je kent het wel je krijgt een relatie en je bent helemaal hoteldebotel. In de jaren die volgen, worden de heftige gevoelens minder en word het normaal.
In het begin knuffel en zoen je nog veel heel veel. Maar wanneer je verder in je relatie komt word dit minder, en ja dit is normaal. Maar ook dit maakt je onzeker want ben ik dan niet meer leuk genoeg om veel mee te knuffelen. Eenmaal dat geaccepteerd begint het volgende, je veranderde beide door verschillende factoren, je word ouder en gaat beide anders staan in het leven.

Je vraagt je nu af waar ben je dan onzeker over; ik vraag me zo vaak af ben ik nog wel leuk genoeg, houd hij nog wel van mij, passen we nou echt zo goed bij elkaar.
Ik ben bang om hem kwijt te raken, hij die eigenlijk zoveel voor mij betekent. Hij die mij ook wel onzeker maakt. 'O wat een knappe vrouw zeg' of 'minder vaak zegt wat ben je mooi/wat leuk wat je aan hebt'

Dan vraag ik mij waarom wil ik zijn bevestiging, nou hij geeft mij dan een fijn gevoel en laat dan zo zien wat hij om mij geeft. Nou heb ik een vriend die zich moeilijk uit en dit is best lastig. Soms krijg ik dan heel lief een kaartje of berichtje van hem..
Ik weet ook donders goed dat hij dit weg zal gaan, maar die bevestiging is zo fijn voor mij..

*Foto is van de shoot tijdens mijn zwangerschap

Onzekerheden in mijn rol als moeder

*foto is van de zomer 2015
 Iets wat ik totaal nooit had verwacht, maar iets waar ik nog nooit zo zeker in heb gestaan is het moederschap. Tuurlijk heb ik ook soms gedacht in het begin doe ik het wel goed en maak ik de juiste keuzes.
Maar als snel besef je, de keuzes die ik maak in deze opvoeding van mijn kind zijn goed. Ik sta er achter en Kian doet het super.
De mensen om je heen oordelen zo snel, is dat wel goed 4 dagen bij je moeder. Waarom breng je hem niet naar een opvang, zo leert hij veel meer. Straks loopt hij achter, word hij niet eenkennig.....
Dit zijn de dingen die ik hoorde in het begin toen we besloten om niet te kiezen voor kinderopvang etc, maar voor 4 dagen naar oma en wat een top beslissing tot op de dag van vandaag. Ik heb er al eens eerder over geschreven. Kian leert zoveel van mijn moeder een ook van mijn vader, dat hij vergeleken met sommige kinderen van zijn leeftijd gewoon voorloopt. Dan denk ik alleen maar het is een goede keus geweest.

Als ik kijk naar mijn kleine dreumes denk ik wat doen we het goed, hij is lief,sociaal, eet en drinkt goed, slaapt goed en is soms 'driftig'. Dan mag ik niet klagen en mezelf wel een schouder klopje geven...

Want mijn mening is elke moeder doet het goed op haar manier, wie zijn wij dan om elkaar te oordelen. 

Onzekerheden in mijn rol als jonge vrouw
*6 mei 2012 was deze foto

Ja zo zeker ik ben over het moederschap, zo onzeker ben ik als jonge vrouw. Ik voel me niet mooi en zit vaak toch niet lekker in mijn vel. Ik werk er aan; let op mijn eten, ga weer sporten(binnenkort meer hierover) en koop weer leuke kleren.
Ik ben altijd onzeker geweest en het moment dat ik mezelf "leuk"vond was ik ook wel een paar kilo lichter.
Ben onzeker over de keuzes die maak moet ik wel dit of dat doen. Ik ben een twijfelaar en heb soms even een goede schop onder mijn kont nodig of iemand die zegt dat je er mag wezen.

Ik geloof niet snel de mening van andere en neem niet snel dingen aan.

Hoor veel goede en positieve dingen over mij, maar dat moet ik altijd eerst zien dan geloof ik het pas.

Nou ben ik niet iemand die negatief in het leven staat, juist niet maar de onzekerheden blijven.

xxx
AmandaYou Might Also Like

1 reacties

  1. lieverd je hoeft niet zo onzeker te zijn je bent een mooie lieve meid en een hele goede moeder en ook een hele lieve dochter ook ik ben wel eens onzeker geweest ik denk dat we dat allemaal wel eens zijn maar je bent een topper dikke kus ma

    BeantwoordenVerwijderen