Eindelijk tijd voor mijn Trouwboek!

06:00


Inmiddels is het alweer 5 maanden geleden dat ik samen met Jasper ben getrouwd en wat vliegt de tijd voorbij. Steeds was ik al van plan om aan mijn trouwboek te beginnen maar het kwam er maar niet van. Ook had ik nog niet alle foto's van iedereen bij elkaar verzameld tot vorige week. Direct de dag erna ben ik achter de computer gedoken en heb ik via Hema.nl al mijn trouwfoto's besteld. Oké ik heb wel een selectie gemaakt van alle foto's waardoor ik uiteindelijk op 153 foto's uitkwam.

Waarom heb ik mijn foto's bij de Hema besteld?

Eigenlijk doe ik dat over het algemeen altijd want hun leveren gewoon mooie kwaliteit en passen zelfs je foto's aan als het formaat niet klopt. Dit was nu ook weer het geval en voor €14,80 had ik dus mijn 153 foto's waarvan er geen één lelijk uit de bus kwam. Ik vind dat ook een prima prijs voor zo'n hoop foto's en raad de Hema dus zeker aan als fotoservice.

Ons trouwboek heb ik gekocht tijdens onze "huwelijksreis" in Frankrijk. Dit vond ik een extra toevoeging geven en hij was precies wat ik zocht. Vrijdagavond begon ik ermee maar toen werd het donker dus besloot ik de volgende dag verder te gaan. Na een paar uur lekker zitten plakken van de foto's en alle kaarten die wij gekregen hebben was het trouwboek helemaal vol op één bladzijde na. Perfect geselecteerd al mag ik het zelf zeggen.

Waarom wil je een trouwboek?

Ten eerste om zelf nog heel vaak terug te kunnen kijken na onze mooie dag. Ten tweede om het boek aan visite te kunnen geven die niet bij de trouwerij waren. De collega's van Jasper willen graag ook foto's zien dus dan kan hij het boek meenemen. Zelf vind ik het ook leuk om later aan onze kinderen te laten zien als ze wat ouder zijn omdat zij er niet bij waren natuurlijk. Ik vind dat zo'n dag niet alleen maar op de computer moet blijven maar gewoon in een mooi boek. Dit heb ik dus gedaan en ik ben er super blij mee!

Amanda en Pieter gaan natuurlijk dit jaar ook trouwen dus zij zal daarna ook wel bezig gaan met een trouwboek maar dat is nog even wachten. Over 24 weken zijn zij ook getrouwd en ik heb nu al zin in deze dag want zij gaan op de zelfde locatie als ons trouwen.

Liefs Chantal

You Might Also Like

1 reacties