Amanda weer in beweging...

06:00

Ik ben weer begonnen met sporten, al weken wil iets gaan doen.
Toen mijn collega/vriendin uit het niets zei zullen we donderdag gaan wandelen. Ik dacht even ze maakt een grap, niet dus nu alweer 2 keer wezen wandelen en het gaat super goed.
We zijn rustig begonnen met een rondje van 50 minuten en de tweede keer zijn we 1 uur en 10 minuten onderweg geweest. Het lopen gaat steeds beter en als het goed is gaan we binnenkort ipv 1 naar 2 keer wandelen in de week.

Omdat we iets al doel wilden hebben, kozen we er voor om een wandeltocht te gaan lopen.
En we kozen er voor om de http://www.damtotdamwandeltocht.nl/ te gaan wandelen. We gaan 20 km lopen en dat zal een flinke uitdaging worden, maar we gaan ervoor.

Afgelopen Donderdag kozen we ervoor om een groot rondje te gaan lopen en uiteindeijk tijdens het lopen liepen we al ruim 5 minuten sneller dan de voorgaande keren. Na 1.29 uur lopen hadden we de 8km behaald. We merkte tijdens het wandelen beide dat onze ademhaling steeds moeizamer ging en de volgende dag voelden wij onze benen.

Omdat het lopen zo lekker gaat, gaan we er nu voor om de ene week 1 keer de wandelen en de andere week 2 keer. Dit omdat het lekker gaat en we het fijn vinden dat we weer bewegen.

Dit was mijn korte update binnenkort meer...

XxX
Amanda

You Might Also Like

0 reacties