Plog dagje mee met Amanda

06:00

Ik besloot om op Woensdag 9 maart weer eens een dagje te gaan ploggen, kijken jullie mee.
Kian besloot om lekker wat langer te liggen dus ik ging er iets voor half 8 uit mijn bed, maakte mij klaar en ging naar beneden. Daar maakte ik alle gordijnen open.


Daarna was het tijd om mijn ontbijt klaar te maken, ik hoopte er op dat ik rustig even kon eten maar kian werd al langzaam wakker. Ik doe aan WeightWatchers dus weeg mijn ontbijt af en zetten een kopje thee. Ondertussen pakte ik mijn 'Make-up" en deed dit op.
Kian was nog even lekker aan het kletsen in bed, dus maakte ik het werk van mijn vriend af die was in de ochtend begonnen met de vaatwasser uit te ruimen dus ik ging daar mee verder.
En dan ook nog even de vieze vaat er in doen en een doekje over het aanrecht doen.
Omdat Kian al wakker werd haalde ik zijn broodje uit de vriezer en maakte een fles melk klaar.

Toen was Kian echt klaar met slapen,
zette ik ons ontbijt op tafel en ging ik naar boven om hem uit bed te halen.

Kian is altijd een vrolijk mannetje als hij wakker word. Ik begroet hem en doe de gordijnen open.
Kies zijn kleertjes uit en ga heerlijk knuffelen.

 Als we aangekleed zijn is het tijd om tandjes te poetsen.
Daarna gingen we naar beneden en aten we ons ontbijt op.
Hiervan heb ik geen foto gemaakt, waren zo gezellig aan het kletsen en keten.
 Na het eten gingen we heerlijk spelen, de blokkentoren moest gebouwd worden. Verder lazen we alle boekjes samen is kian gek op. Toen ik even thee dronk was Kian lekker zijn speelkast aan het leeg trekken en zelf een boek aan het lezen. Daarna gingen we even snel langs de supermarkt bij de Dekamarkt kan je nu sparen voor een dagje artis en ondertussen hebben we al twee kaarten vol.
 Na de boodschappen was het tijd voor een lekker tussendoortje, Kian aan de Banaan en Appel en mama nam een bakje koffie en koekje.

De Koffie die ik hier drink is van Perla eigenmerk van de Albert Heijn. Die verkopen sinds kort ook cups voor de Dolce gusto. Houd onze blog in de gaten binnenkort hierover een artikel. Daarna ging Kian lekker spelen en omdat ik in de middag een paar uurtjes moest werken maakte ik al de vulling voor de lasagne voor die avond. Kian gaat dan ook heerlijk "koken" in zijn eigen keukentje.


Kian moest even mee naar mijn werk en ging daar heerlijk spelen en tekenen. Mijn moeder haalde heb op zodat hij daar lekker kon gaan slapen.
Eenmaal klaar met werken ging ik Kian weer ophalen, 
dronk een kop koffie en speelde,knuffelde etc met Kian.
Ik bleef even tot mijn vader kwam en daarna gingen we Tante Chantal ophalen van haar werk.
 Eenmaal thuis ging Kian lekker spelen met tante en zetten we de tv aan. Met tante kan kian lekker gek doen en hij is dol op tante en roept dan ook de hele tijd tante tante tante. Rond uur of 6 kwam zijn papa thuis en ging hij samen met papa eten. Wij wegen op woensdag dus eten na het wegen.
Toen ik thuis kwam ben ik ook lekker gaan eten en daarna hebben we de papieren ingevuld voor het trouwen die wij binnen hadden gekregen. Daarna was ik  moe en ging lekker douchen en ben in slaap gevallen. Dit was mijn dagje hoop dat jullie het leuk vonden en tot snel

XX
Amanda

You Might Also Like

0 reacties