Persoonlijk #1

06:00

Ik ga iets nieuws in het leven roepen, namelijk een blog over iets persoonlijks. Iets wat we willen delen en wat we kwijt willen. Onze blog zie ik als een soort van dagboek dat openbaar is. Een medium waar je kan delen wat je dwars zit of waar je mee zit. En omdat heel blog land de laatste tijd te maken heeft met het beeld dat alles perfect is mag en ook wel eens mindere dingen op staan zoals vandaag.

Vorig jaar kreeg mijn vriend ontslag hier over heb ik al weleens geschreven, maar nooit wat de impact was op onze relatie.
Want dit was best heftig, nu dik een jaar later besef ik pas wat er allemaal is gebeurd. Ik was hoogzwanger, beviel en had verlof dus ja dan leef je voor je kind en heb je niet door wat er werkelijk gebeurt.
Ik heb een flinke klap toen opgelopen in de liefde voor mijn vriend, ik besefte dat ik een muur om mijn heen had en nog heb gebouwd. Deze muur is gegroeid in de afgelopen maanden en durf ik nu pas weer af te breken. Door zijn ontslag is het vertrouwen in hem en onze relatie weg gevallen en dit moet echt weer op gebouwd worden.

En soms zijn de gedachten door mijn hoofd gegaan moet ik wel verder met hem en hou ik nog van hem, als ik hier aan dacht was er 1 antwoord ik wil hem niet kwijt en elk mens maakt fouten en ja ik hou nog van hem. Alleen houd ik niet meer van hem zoals het was en toen dacht wow dat ontslag komt nu pas aan. Ik had 4 weken vrij laatst dit was dezelfde periode als vorig jaar toen hij thuis zat zonder werk. Maar nu kwam het pas binnen en drong het tot mij door wat er echt allemaal was gebeurd. Langzaam durf ik hem weer beetje bij beetje te vertrouwen en komt die liefde die ik voor het ontslag had weer terug. Het heeft tijd nodig, maar hoop echt dat ik het snel achter mijn kan laten en verder kan gaan als gezin.

Ik zag ook in dat we toch een flinke masker op hebben gehad voor de buiten wereld en leken zo gelukkig, maar zoals mijn moeder zegt elk huisje heeft een kruisje. En dat is zo iedereen heeft zo zijn of haar problemen.
Vriend heeft op dit moment een goede baan en dat is geen probleem meer nu onze liefde en vertrouwen voor elkaar weer terug vinden we zijn goed op weg, maar nog niet waar we moeten zijn.


Liefde is niet vanzelfsprekend en iets waar je altijd voor moet vechten en strijden.

xx
Amanda

You Might Also Like

1 reacties