Warm weer en het volgen van Cambridge Weightplan 500

06:00Vorige week zaten we midden in een hittegolf en wat had ik het toen zwaar met het volgen van het Cambridge Weightplan 500. Oké het water drinken ging een stuk makkelijker en ook dronk ik iets meer maar qua eten vond ik het wel lastig. Met dit mooie weer ben je toch snel geneigd om even een barbecue aan te zetten wat overigens iedereen om je heen wel gewoon doet. Helaas zit dat er voor mij nu even niet in en dat vond ik toch best wel vervelend. Wij wonen nu in ons eigen huisje en mijn vriend zei ook af en toe jammer dat we nu niet even een barbecue kunnen aanzetten.

Toch heb ik me er doorheen gesleept maar het was wel een extra motivatie dat ik dit nu 1 keer en nooit meer wil doen. Nog iets wat ik verschrikkelijk vind met dit prachtige weer is dat ik niet lekker kan genieten van aardbeien of meloen. Cambridge Weightplan 500 is een gemakkelijk dieet en je valt er snel mee af maar deze periode vind ik toch echt wel het moeilijkste. Tijdens dit weer moet je wel heel goed opletten dat je je water goed verdeeld want anders word je licht in je hoofd dat had ik namelijk ook een dag. Ik was zo druk de hele dag dat ik mijn water drinken vergat en dat merkte ik op een gegeven moment want dan krijg je zo'n klap in je gezicht met hoofdpijn en misselijkheid.

Natuurlijk kun je tijdens het Cambridge Weightplan 500 ook een ijsje eten doormiddel van de zoetstof en water in ijshouder voor de vriezer. Maar ik geef wel eerlijk toe dat dit nooit zo lekker is als een waterijsje die je in de supermarkt kunt kopen. Het is even zwaar maar ik weet dat ik het voor een goed doel is en dat is een stuk slanker door het leven gaan. Mijn vanilleshake nam ik nu vaak in de avond in plaats van de ochtend omdat ik dan toe was aan verkoeling na een werkdag. De overige twee maaltijden waren chocoladerepen die overigens heel zacht werden met dat warme weer.

Ik denk maar zo volgend jaar in de zomer kan ik heerlijk weer van alles genieten en zit ik nog lekkerder in mijn vel dan hoe ik me nu al voel. Het komt allemaal goed het is gewoon even doorzetten.

Liefs Chantal

You Might Also Like

2 reacties

 1. Wat balen dat je de barbecue eventjes niet aan kan zetten, maar de aanhouder wint! Op een gegeven moment wordt het volhouden beloond :). Je kan het!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja komt ook helemaal goed even door bijten.

   Liefs Chantal

   Verwijderen