Leuke vrijmarkten op Koningsdag 2015

06:00


Sinds ik Jasper heb leren kennen vier jaar terug ga ik niet meer naar de gezellige feesten op Koningsdag maar zie je ons rondstruinen op vrijmarkten. Wij gingen elk jaar naar Amsterdam (Vondelpark) maar ontdekte vorig jaar dat er in de Zaanstad ook een hoop leuke vrijmarkten zijn dus daar gaan wij dit jaar heen. Toch zijn er door het hele land door genoeg vrijmarkten die de moeite zijn om te bezoeken en die heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

1. Amsterdam (Vondelpark)

Oké als je alles in één wilt hebben zou ik zeker even naar het Vondelpark gaan in Amsterdam als je er toch bent. Reken wel op drukte en flink wat gewandel maar het is zo onwijs leuk en gezellig. Hier ligt van alles van pokemon kaarten tot een hele nieuwe tuinset. Allemaal muziek door elkaar en genoeg hapjes om lekker van te smikkelen. 


2. Zaandam (Veldpark)


Vorig jaar zijn wij hier voor het eerst heen gegaan omdat wij Amsterdam een beetje tegen vonden vallen en wat hebben wij hier veel leuke dingen kunnen scoren. Omdat wij ervan overtuigd waren dat we genoeg andere leuke koopjes mis zijn gelopen besloten we om in 2015 hier Koningsdag te gaan vieren. Ook hier is het flink wandelen want het gehele park staat vol met jong en oud die leuke spulletjes verkopen.

3. Utrecht (Centrum)

Zelf ben ik hier nog nooit heen geweest maar toch is de vrijmarkt van Utrecht wel altijd één die in het nieuws komt tijdens Koningsdag. Deze vrijmarkt moet namelijk onwijs groot en gezellig zijn en daar houden we toch van. 

Wat gaan jullie doen met Koningsdag? Feesten, snuffelen op vrijmarkten of blijf je gewoon lekker thuis?

Liefs Chantal

You Might Also Like

0 reacties