Centerparcs bispinger heide (duitsland) 2016 review

06:00

Vanaf 30 mei tot en met 6 juni verbleven wij in Centerparcs Bispinger Heide in Duitsland.
Vandaag vertel ik hoe ik het park,omgeving en huisje vond.

Laten we beginnen met het park, het is een onwijs mooi park. Op het moment dat je het park op rijdt heb je meteen het Centerparcs gevoel. We werden vriendelijk ontvangen door het personeel en zo gingen we op weg naar ons huisje.
Eenmaal in het huisje hebben we de auto's uitgeladen en was het tijd om de kortste route te vinden, dit was nog niet zo makkelijk en we liepen er een half uur over.
De volgende dag vonden we een route van 15 minuten lopen dit was prima te doen.

Dan even over het huisje; wij zaten in een 6 persoons Eden Premium cottage, zoals je de foto's ziet op de website van centerparcs zo zag het huisje er ook uit.
Een mooie ruime woonkamer en keuken. Wij hebben niet veel binnen gezeten het was super mooi weer en hebben daarom veel buiten gezeten. De "tuin" was alleen niet netjes opgeruimd her en der lagen er troep van vorige bewoners o.a stukjes plastic.
Verder waren de tuinmeubels mooi en zaten lekker. Door de bomen hadden we veel beschutting.

Badkamers waren mooi en de kamers ruim. Huisje was niet zo schoon als dat we gewend zijn van Centerparcs maar dit overleef je wel.

Dan het Centrum van Centerparcs; mooi en ruim opgezet zoals je gewend bent. Personeel was vriendelijk.

Wij hadden ontbijt en avond buffet elke dag bij geboekt. Ik kan dit zeker aanrijden, van alle vakanties in Centerparcs was het eten in de avond hier het beste. Het was zo mooi, vers en lekker. Fruit en salade bar mooi en uitgebreid. Verder was elke avond een ander thema o.a americaans, tex mex, duitse avond, Italiaans,. erg lekker en veel variatie.
Voor de kinderen was er een mooi speelhoek dit mag wel wat uitgebreid worden met wat meer speelgoed, maar ondanks dat toch erg leuk.

Dan het zwembad; het was een mooi zwembad en we hebben ons prima vermaakt. Van mij mag het kinderbad wel wat uitdagende met wat leuke diertjes ofzo die water spuiten. Maar daar in tegen is er wel een heel mooi gedeelte voor kinderen met grotten en water waar je even lekker kan vertoeven met je kinderen.
Verder is het leuk zwembad en temperatuur van zowel omgeving en water was lekker.

De kinderen kunnen zich ook nog prima vermaken in het centrum o.a de baluba leuke klimrekken en glijbanen en de "race-auto's" zijn ook erg leuk.

Kinderboerderij vonden wij tegenvallen, weinig dieren en waren snel uitgekeken.

Dan nog even kort over het dorpje in de buurt.
Bispingen heeft wel 3 supermarkten die vanalles en nog wat hebben.
En bij de Penny zit er ook een Kik(action meets wibra) op het parkeertrein leuk om naar binnen te gaan.

xxx
Amanda

You Might Also Like

0 reacties