Kian 15 maanden

06:00

Ja Kian is alweer 15 maanden oud, en het is een cliché maar wat vliegt die tijd voorbij.

Het gaat allemaal zo hard en wat is het leuk jongens, een dreumes in huis. Deze leeftijd is echt super.Kian kletst de oren van je hoofd en begint steeds meer woordjes te zeggen.
Lopen gaat ook goed en hij zit niet meer stil. Als we nu naar de auto gaan loopt hij 9 van de 10 keer zelf er naar toe. Ook begrijpt hij ons steeds beter en is erg nieuwsgierig, wijst overal naar en wij moeten dat zeggen wat wat is. Boekjes lezen vind hij erg leuk, ondertussen krijgt hij de kast met boeken open en als hij wil lezen loopt hij er naar toe en zegt dan BOEBOE dan weten we hoe laat het is en gaan we lezen. Hij komt dan gezellig bij je zitten en samen lezen we een boekje. Verder is hij gek op flapjesboekjes, doordat we lid zijn van de bibliotheek kunnen we ook lekker veel verschillende boekjes aanbieden. Dit is dan ook groot feest voor hem "nieuwe" boekjes voor even.

Verder is zijn keukentje ook favoriet, al mama staat te koken "helpt " Kian ook mee in zijn eigen keuken. Zo is hij lekker bezig en kan ik "rustig" koken.  
Verder vind Kian het ook leuk om papa en mama te helpen met het huishouden; poetsen, stofzuigen, vegen en de was doen is er leuk...
Wij moeten dan erg lachen wat als hij maar hoort we gaan zo stofzuigen, nou dan wijst kian naar boven(stofzuiger staat bij ons thuis op zolder) en roept ie tatuigen ofzo. Erg leuk en dan te bedenken dat hij een tijdje bang was ervoor.

Verder vind kian filmpjes kijken ook erg leuk en dan vooral Woezel en Pip en sinds kort ook Heidi.
Sesamstraat kijk Kian ook elke dag met papa, vlak voor het slapen gaan.

Dan het eten, ja Kian is altijd een goede eter geweest en nog steeds. Wij mogen niet klagen en ook niet over het slapen. Kian slaapt in de nachten goed en lekker van 20;00 tot uur of 7/8 de volgende ochtend. Overdag slaapt kian nu nog maar 1 keer in de middag en dan meestal 2 a 3 uurtjes. Dit is wel lekker zo kan je ochtend lekker wat leuke dingen samen doen en de middag is dan voor mama/papa/ oma(daar is hij toch ook 4 dagen). Kian is ook een kind met veel humor, soms gaat hij zich verstoppen achter de gordijnen of bank en dan moeten we hem zoeken. Dan heeft hij de grootste lol en gaat is hard lachen.

Wij zijn tevreden ouders en erg gelukkig met onze dreumes.

Wat vinden jullie van deze update? en kijken jullie kinderen ook graag filmpjes?


You Might Also Like

0 reacties