HIPP babyvoeding

06:00

Potjes voeding van Hipp wij zijn fan en Kian ook. Vandaag een artikel over het eten waar kian dol op is.
Als je begint met bijvoeden, begint elke ouder met olvarit ook wij. Nou daar stapte al snel van over hij at het erg slecht.
 Dus eigenmerk van jumbo dit ging beter.
Tot we zochten naar andere smaken, meer variatie. Toen kwamen bij HIPP terecht. Kian bleek er gek op te zijn vooral alles met roodfruit in verwerkt.
Nu zijn we bijna overgestapt op alles van HIPP, enkele smaken van de Jumbo vind hij ook lekker. Voordeel van HIPP is dat de potjes van 4 maanden ook meer fruit bevat en dit is ideaal 190 gram en kian eet het helemaal op. Wat ik ook leuk vond was het potje met fruit en koek, dit is voor Kian een heerlijk afwisseling.

HIPP heeft veel verschillende smaken voor kinderen van 4 maanden oud, nu is Kian 5 maanden en heb ook al potjes van fruit voor 6 maanden besteld. Het is het zelfde fruit alleen 200 gram.
De potjes voor 6 maanden gaan er bij Kian ook prima in en eet hij met veel plezier. Wij merken dat deze potjes er gewoon beter bij hem in gaan dan de andere merken.

Ook heb ik sinds kort thee besteld.
De thee moest Kian erg aanwennen, maar dit gaat steeds beter. Ik persoonlijk heb de thee ook geproefd en je proeft echt de smaken die ze beweren erin te hebben gedaan.
De verpakking ziet er uit als een thee doosje, vrolijk, fis en zomers.
De theezakjes zijn per stuk verpakt, dus ook handig om mee te nemen.xxx
Amanda

Niet gesponserd, zelf aangeschaft

You Might Also Like

0 reacties