Wat moet je absoluut niet eten op een eerste date?

06:00


Je eerste date is altijd spannend omdat je een goede indruk wilt maken dus ben je van te voren druk bezig om je op te tutten. Toch is het ook belangrijk om misschien wat dingen te laten staan als je heerlijk gaat dineren in een restaurant. Een jongen of meisje kan flink afknappen op jouw tafelmanieren en dat wil je toch niet hebben? Oké als hij/zij je echt heel leuk vind dan maakt het hem/haar niets uit maar je kan beter het zekere voor het onzekere nemen. 

Die heerlijke grote hamburger

Ja het is absoluut lekker en simpel maar zie je jezelf al zitten hoe ga ik dit eten? Je wilt indruk maken maar om je hamburger nou met mes en vork te eten terwijl je hem normaal in je handen neemt word niks. Ook glijd vaak de saus er naast waardoor je handen vol zitten en het is gewoon ongemakkelijk. 


Heerlijke kluiven aan die spare-ribs

Zie je jezelf al zitten met een heerlijk bord vol met spare-ribs en je weet dit moet met je handen gegeten worden. Alleen is het niet heel charmant als het van oor tot oor zit en dit gebeurd toch wel vaak met spare-ribs. Stel je voor dat hij/zij net je hand wil pakken en je zit met die kleffe handen waar is dan je doekje? Ook kan er nog een verdwaald stukje vlees tussen je tanden hangen door het kluiven en dat is ook niet bepaald charmant. 


Hoppa die wrap of taco even oppeuzelen 

Wraps of taco's zijn heerlijk om te eten maar ook weer onwijs lastig omdat als je je wrap niet goed oprolt gelijk uit elkaar valt. Bij de taco moet je maar hopen dat hij niet te lang in de oven heeft gezeten want anders vliegen de taco stukjes om je oren. Toch kun je een wrap dan wel weer makkelijker snijden en normaal eten maar doe je dit thuis ook?


Natuurlijk zijn er nog wel een aantal gerechten die een eerste date lastig kunnen maken maar houd er ook rekening mee dat je het gezellig hebt. Hij of zij moet jou ook nemen hoe je bent dus wil je gewoon van oor tot oor je hamburger hebben want zo eet jij hem altijd en zo ben jij doe dat dan gewoon. Oké misschien wel een klein beetje meer bescheidener maar toch. Je eerste date en de daar op volgende moeten gewoon leuk en gezellig zijn want als die klik er is komt alles wel goed.

Liefs Chantal 

You Might Also Like

0 reacties