Uitjes voor het paaswekend

06:00

Ja het is alweer bijna paas, en dat betekend een lang weekend.Paas is tegenwoordig steeds meer iets waar we echt aandacht aan besteden.
Zo gingen we vroeger al eitjes zoeken, eieren verven en stond er een paastak in huis. Een paasontbijt/brunch zagen we ook al. Maar steeds meer is het gourmetten/steengrillen of gaan we uit eten met de paas. Het is in weze te vergelijken met Kerst, maar dan in het voorjaar. Oja min de cadeaus, dat zou wel erg ver gaan.

Ik ben gaan googlen voor jullie en gaan kijken naar leuke uitstapjes voor het weekend.

Dierentuin bezoeken is dit weekend natuurlijk erg leuk.
 
Artis heeft een leuke paasspeurtocht op beide paasdagen. De speurtocht kan je de hele dag doen.
Doe de paasspeurtocht en ontdek welke dieren eieren leggen. Wist je bijvoorbeeld dat een krokodil ook eieren legt? Door het beantwoorden van de vragen en het maken van opdrachten, kom je erachter welke dieren nog meer eieren leggen. 
De speurtocht is verkrijgbaar bij de bakfiets bij de Hoofdentree


Ga lekker naar het strand en bezoek dan een leuke strandtent/lunchroomOf wat ook leuk is neem een bezoekje aan het centrum van zaandam en bezoek dan wonders.

Zaandam | WONDERLIJK PASEN

zondag 5 april 2015 - maandag 6 april 2015  PAASBRUNCH PLATTER € 27,00 p.p.
Op zondag 5 en maandag 6 april serveren wij van 10.00 tot 14.00 uur onze traditionele paasbrunch. Een uitgebreid buffet vol met de lekkerste warme, koude, zoete en hartige gerechtjes waarvan u onbeperkt kunt genieten!
KIDS PAASBRUNCH € 15,00 p.p.
Voor onze kleine gasten hebben we eigen hartige, zoete en gezonde hapjes met limonade, leuke paasactiviteiten en een verrassing!
EN 'S AVONDS…
‘s Avonds kunt u kiezen voor een 3-gangen Paasmenu of á la carte dineren.

Bron: wondersetenendrinken 

You Might Also Like

0 reacties