Kian 3 maanden

06:00

Ja en dan is onze kleine man alweer 3 maanden oud.
Wat gaat de tijd snel. In de afgelopen tijd is Kian veel veranderd en ontwikkeld hij is erg snel.
Kian gaat steeds meer lachen, kletsen en veel spelen.

Hij heeft ook al een "speeldate" gehad. En wat vond hij het leuk/interessant. Kian wil niet meer in de armen liggen maar wanneer de twee grotere jongens speelde hebben we hem erbij gelegd en Kian bleef maar naar de twee mannen kijken.

Het was een geslaagde middag en op naar nog veel speeldates.

Ook is Kian gek op voorlezen en vooral wanneer papa dit doet. Hij geniet van en loopt de lachen en mee te kletsen. En zoals ik al zei meneer wil niet meer als baby liggen, maar erbij zitten. Het is een nieuwsgierig en wijs mannetje.


En mijn verlof zat er helaas alweer op en Kian ging gezellig naar oma,opa en tante Chantal heeft ook al opgepast. Het was even wennen, maar Kian is in goede handen dus ik ga met een gerust hart naar mijn werk. Hou onze blog in de gaten want tante Chantal plaatst van de week een blogje over haar eerste oppas dag.
Ook was het weer tijd voor een prikje, gelukkig heeft hij er nu bijna geen last van gehad. Hij woog alweer 5750 gram en was 58 cm. Hij zit alweer in maatje 62/68.

Het baby is er nu echt wel af. Kian slaapt de nachten goed door en rond 8 uur in de ochtend word hij wakker. Het is een tevreden, makkelijk mannetje.
Borstvoeding gaat ook nog goed en kolven op het werk verloopt wel iets stroever dan thuis maar komt allemaal goed.

We zijn ook lekker naar het strand geweest en dit was heerlijk.

xxx
Amanda

You Might Also Like

0 reacties