De 9 maandenbeurs 2015...

06:00

Gister hebben jullie al kunnen lezen wat er te doen is op de huishoudbeurs 2015, en vandaag ga ik jullie vertellen wat er zoal te doen is op de negenmaanden beurs 2015.
Dit jaar is het alweer de 30ste editie van de de Negen maanden beurs.
Deze beurs valt altijd in de week van de huishoudbeurs. Dit jaar opent hij op woensdag 25 februari tot en met zondag 1 maart.
De openingstijden zijn elke dag van 11:00 tot 18:00 op donderdag en vrijdag na dan zijn ze open tot 22:00. Ook dit jaar is er via Kruidvat een speciale actie voor de donderdag en vrijdag avond. kruidvat.nl klik op de link en krijg 2 gratis kaarten; op is op.
Wij zullen op donderdagavond aanwezig zijn en hebben dus gratis kaarten, top actie Kruidvat.Ook zullen wij deze avond gaan ploggen, dus dat betekent dat er een artikel zal komen over ons bezoek aan de huishoudbeurs/9 maanden beurs.

Op woensdag 25 februari de eerste dag van de huishoudbeurs is er een speciale papadag dit is voor het eerste dit jaar. Zij mogen voor 10 euro naar binnen en worden lekker in de watten gelegd.

Ook nieuw is het Mama cafe xl
Ontmoet andere moeders en zwangere vrouwen in hal 8 waar dit cafe te vinden is. Ook kan je daar prijzen winnen en natuurlijk genieten van hapje en drankje.

Ben jij opzoek naar een mamafiets of bakfiets, ook dit kan op de beurs. Je kan testritten doen op verschillende fietsen en natuurlijk een leuke fiets uitzoeken.

Verder kan je natuurlijk lekker shoppen, nieuwe dingen ontdekken, leuke aanbiedingen scoren en  nog veel meer.

Bron:
afbeelding; babyblitzz.com
Informatie uit een boekje wat ik kreeg bij wij jonge ouders tijdschrift.

xxx
Amanda

You Might Also Like

0 reacties